קורסים זמינים

064615 - תזונה - חורף

  • מורה: אסתר מירון-הולץ
  • מורה: אינה נפומניאשי

064249 - עיבוד תוצרת טרייה - חורף

  • מורה: אבי שפיגלמן

064420 - מיקרוביולוגיה של מזון - חורף

  • מורה: זויה אוקון
  • מורה: שני חמיאס
  • מורה: הילה טרזי
  • מורה: רחל לוי
  • מורה: עדן ערן
  • מורה: שי פרייליך
  • מורה: ענבר קסטן
  • מורה: יחזקאל קשי

064120 - שיטות נומריות - אביב

  • מורה: עמית צייזל

066332 - ננו-ביוהיברידים וביוסנסורים - אביב

  • מורה: אורן בר-בכר
  • מורה: עומר יחזקאלי
  • מורה: מתן מאירוביץ

066241 - פרקים מתקדמים באריזה - אביב

  • מורה: ליאור לוי
  • מורה: שירה רוזן

066527 - מהמעבדה ועד לשוק - אביב

  • מורה: רחלה אופנהיימר
  • מורה: ליאור לוי

066215 - מוצרי חלב - אביב

  • מורה: יובל גנדלר
  • מורה: ליאור לוי

064119 - תכן מפעלי מזון - חורף

  • מורה: ליטל כהן
  • מורה: נטלי מלכה
  • מורה: פנחס שלומאי

064331 - מערכי תקינה - חורף

  • מורה: ליויו סינגר

066120 - מבוא לדינמיקה ובקרת תהליכים לביוטכנולוגיה ומזון -…

  • מורה: אשר שצמן

066226 - טכנולוגית יין - חורף

  • מורה: ירדן אבוחצירה-כהן
  • מורה: יאיר מרגלית

066248 - ריאולוגיה - אביב

  • מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס

068512 - שיטות אנליטיות חדיש - אביב

  • מורה: אורי לזמס
  • מורה: אבי שפיגלמן

066247 - חומ. לביוטכ - חורף

  • מורה: בעז מזרחי

064522 - מבוא להנדסת ביוט' ומזון - חורף

  • מורה: בן-ציון לוי
  • מורה: אורי לזמס
  • מורה: רועי עמית

064212 - טכנולוגיה של מזון - חורף

  • מורה: שאול מידב
  • מורה: אבי שפיגלמן

066246 - סביבה ותעשיית המזון - אביב

  • מורה: שאול פיגנבוים

066526 - ביולוגיה סינתטית - חורף

  • מורה: לירון אברהמי-פצוק
  • מורה: נועה אדן
  • מורה: צילה דוידוב
  • מורה: ענבל ואקנין
  • מורה: אור וילינגר
  • מורה: רוני כהן
  • מורה: נועה כץ
  • מורה: אורנה עטאר
  • מורה: רועי עמית

066526 - ביולוגיה סינתטית - אביב

  • מורה: נועה כץ
  • מורה: רועי עמית