קורסים זמינים
064331 - מערכי תקינה - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: רוברט סגל
066616 - קולינריה - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: יניב גור-אריה
- מורה: נדב שמרת
064117 - תופעות מעבר חום - חורף תשפ"א
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס
- מורה: ענבר פרייליך
- מורה: נטע שמעוני
064210 - פרקים נבחרים בטכנולוגיה של מזון- א (חורף)
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: טלי ברנר
- מורה: יואב ליבני
- מורה: אריה לצטר
- מורה: דייויד קראוס
064507 - ביוטכנולוגיה מולקולרית - חורף
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: צילה דוידוב
- מורה: נידאא חרזאללה
- מורה: ניצן פוריה
066529 - ביואינפורמטיקה של סרטן - חורף
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: חגי לדאני
- מורה: יוסף מרובקה
EIT FAN- Israel 2020 cohort
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: ענבל אונגר-כוורי
- מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס
- מורה: סימה ירון
- מורה: אורי לזמס
- מורה: מרסל מחלוף
- מורה: אסתר מירון-הולץ
- מורה: אסתר סגל
- מורה: אילת פישמן
- מורה: אביטל רגב-סימן-טוב
- מורה: אייל שמעוני
- מורה: אבי שפיגלמן
064014 - קולינריה - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: יניב גור-אריה
- מורה: עדי שבח
066011 - iGEM project - Spring
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: נועה אדן
- מורה: נאור גרניק
- מורה: צילה דוידוב
- מורה: ענבל ואקנין
- מורה: רועי עמית
066614 - Personalized nutrition - Spring
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: אורי לזמס
- מורה: אסתר מירון-הולץ
064251 - המדע מאחורי חלופות לבשר - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: גלית בוצר
- מורה: מאיה דוידוביץ-פנחס
- מורה: אורי לזמס
- מורה: מרסל מחלוף
- מורה: אסתר מירון-הולץ
- מורה: אילת פישמן
- מורה: אבי שפיגלמן
064507 - ביוטכנולוגיה מולקולרית - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: נידאא חרזאללה
- מורה: נופר יהודה
- מורה: ליטל כהן
- מורה: ניצן פוריה
064250 - מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: שירה אנגלברג
- מורה: גלית בוצר
- מורה: דגנית דנינו
- מורה: יואב ליבני
064615 - תזונה - חורף
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: אסתר מירון-הולץ
- מורה: אינה נפומניאשי
064249 - עיבוד תוצרת טרייה - חורף
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: אבי שפיגלמן
064420 - מיקרוביולוגיה של מזון - חורף
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: זויה אוקון
- מורה: שני חמיאס
- מורה: הילה טרזי
- מורה: רחל לוי
- מורה: עדן ערן
- מורה: שי פרייליך
- מורה: ענבר קסטן
- מורה: יחזקאל קשי
064120 - שיטות נומריות - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: שני חמיאס
- מורה: עמית צייזל
066332 - ננו-ביו היברידים וביוסנסורים - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: אורן בר-בכר
- מורה: עומר יחזקאלי
- מורה: מתן מאירוביץ
066241 - פרקים מתקדמים באריזה - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: שירה רוזן
066527 - מהמעבדה ועד לשוק - אביב
קטגוריה: הנדסת ביוטכנולוגיה ומזון
- מורה: רחלה אופנהיימר