פעיה בכתיבת Output by אחמד אגבאריה - Sunday, 22 March 2020, 10:16 PM Number of replies: 3 הצלחתי להעביר את קובץ test1.c לשרת ועשיתי הידור (לפני שאת בדקתי שהוא רץ בצורה תקינה) אבל כאשר אני כותב: ./mtm_tot< test1.in > tmpout ואחר כך מדפיס תוכן tmpout יצא לי שהוא ריק. Permalink Reply In reply to אחמד אגבאריה תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by יורי פלדמן - Monday, 23 March 2020, 9:38 AM יכול להיות שזה תקין (בדקת?) ניסית להריץ ללא הפניית קלט / פלט? Permalink Show parent Reply In reply to יורי פלדמן תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by אחמד אגבאריה - Monday, 23 March 2020, 10:36 AM כן זה עבד בלי הפניית קלט Permalink Show parent Reply In reply to אחמד אגבאריה תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by יורי פלדמן - Monday, 23 March 2020, 12:06 PM זה אומר שהקובץ קלט שונה ממה שאתה מזין ידנית ניסית להפעיל dos2unix על קבצי הקלט? לחלופין תנסה למצוא דרך להציג את התווים הלא נראים בקובץ (נדמה לי שעניתי על זה פה בפורום מתישהו, אחרת תשתמש ב-man cat, יציאה ע"י q) ותנסה להבין מה שונה Permalink Show parent Reply
In reply to אחמד אגבאריה תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by יורי פלדמן - Monday, 23 March 2020, 9:38 AM יכול להיות שזה תקין (בדקת?) ניסית להריץ ללא הפניית קלט / פלט? Permalink Show parent Reply In reply to יורי פלדמן תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by אחמד אגבאריה - Monday, 23 March 2020, 10:36 AM כן זה עבד בלי הפניית קלט Permalink Show parent Reply In reply to אחמד אגבאריה תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by יורי פלדמן - Monday, 23 March 2020, 12:06 PM זה אומר שהקובץ קלט שונה ממה שאתה מזין ידנית ניסית להפעיל dos2unix על קבצי הקלט? לחלופין תנסה למצוא דרך להציג את התווים הלא נראים בקובץ (נדמה לי שעניתי על זה פה בפורום מתישהו, אחרת תשתמש ב-man cat, יציאה ע"י q) ותנסה להבין מה שונה Permalink Show parent Reply
In reply to יורי פלדמן תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by אחמד אגבאריה - Monday, 23 March 2020, 10:36 AM כן זה עבד בלי הפניית קלט Permalink Show parent Reply In reply to אחמד אגבאריה תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by יורי פלדמן - Monday, 23 March 2020, 12:06 PM זה אומר שהקובץ קלט שונה ממה שאתה מזין ידנית ניסית להפעיל dos2unix על קבצי הקלט? לחלופין תנסה למצוא דרך להציג את התווים הלא נראים בקובץ (נדמה לי שעניתי על זה פה בפורום מתישהו, אחרת תשתמש ב-man cat, יציאה ע"י q) ותנסה להבין מה שונה Permalink Show parent Reply
In reply to אחמד אגבאריה תשובה ל: פעיה בכתיבת Output by יורי פלדמן - Monday, 23 March 2020, 12:06 PM זה אומר שהקובץ קלט שונה ממה שאתה מזין ידנית ניסית להפעיל dos2unix על קבצי הקלט? לחלופין תנסה למצוא דרך להציג את התווים הלא נראים בקובץ (נדמה לי שעניתי על זה פה בפורום מתישהו, אחרת תשתמש ב-man cat, יציאה ע"י q) ותנסה להבין מה שונה Permalink Show parent Reply