רווח בקשת על ידי אורי לוי בתאריך 3/08/2020, 23:55 מספר תגובות: 2 האם רווח בקשת זו שגיאה? כגון < c , d > {c,d|<c,d>}) קישור ישיר תגובה בתגובה ל: אורי לוי תשובה ל: רווח בקשת על ידי תמיר דניאל בתאריך 4/08/2020, 09:07 מצטרף לשאלה, כי ההיגיון אומר לי שאולי המשתמש אוהב להקליד רווח אחרי פסיק, וכן ירצה שנתייחס לקשת הזאת כי הרווח הוא לא בתוך השם של הצומת אלא בין איברים. לדוגמא: האם אני מתעלם מהרווחים ועובד כרגיל או עוצר ואומר קשת שגויה? קישור ישיר הצגת הודעה מעל תגובה בתגובה ל: תמיר דניאל תשובה ל: רווח בקשת על ידי רן רובינשטיין בתאריך 4/08/2020, 10:54 אני חושב שיש לך תשובה בהגדרת הפרוייקט, סעיף 2.4. קישור ישיר הצגת הודעה מעל תגובה
בתגובה ל: אורי לוי תשובה ל: רווח בקשת על ידי תמיר דניאל בתאריך 4/08/2020, 09:07 מצטרף לשאלה, כי ההיגיון אומר לי שאולי המשתמש אוהב להקליד רווח אחרי פסיק, וכן ירצה שנתייחס לקשת הזאת כי הרווח הוא לא בתוך השם של הצומת אלא בין איברים. לדוגמא: האם אני מתעלם מהרווחים ועובד כרגיל או עוצר ואומר קשת שגויה? קישור ישיר הצגת הודעה מעל תגובה בתגובה ל: תמיר דניאל תשובה ל: רווח בקשת על ידי רן רובינשטיין בתאריך 4/08/2020, 10:54 אני חושב שיש לך תשובה בהגדרת הפרוייקט, סעיף 2.4. קישור ישיר הצגת הודעה מעל תגובה
בתגובה ל: תמיר דניאל תשובה ל: רווח בקשת על ידי רן רובינשטיין בתאריך 4/08/2020, 10:54 אני חושב שיש לך תשובה בהגדרת הפרוייקט, סעיף 2.4. קישור ישיר הצגת הודעה מעל תגובה