רווח בקשת by אורי לוי - Monday, 3 August 2020, 11:55 PM Number of replies: 2 האם רווח בקשת זו שגיאה? כגון < c , d > {c,d|<c,d>}) Permalink Reply In reply to אורי לוי תשובה ל: רווח בקשת by תמיר דניאל - Tuesday, 4 August 2020, 9:07 AM מצטרף לשאלה, כי ההיגיון אומר לי שאולי המשתמש אוהב להקליד רווח אחרי פסיק, וכן ירצה שנתייחס לקשת הזאת כי הרווח הוא לא בתוך השם של הצומת אלא בין איברים. לדוגמא: האם אני מתעלם מהרווחים ועובד כרגיל או עוצר ואומר קשת שגויה? Permalink Show parent Reply In reply to תמיר דניאל תשובה ל: רווח בקשת by רן רובינשטיין - Tuesday, 4 August 2020, 10:54 AM אני חושב שיש לך תשובה בהגדרת הפרוייקט, סעיף 2.4. Permalink Show parent Reply
In reply to אורי לוי תשובה ל: רווח בקשת by תמיר דניאל - Tuesday, 4 August 2020, 9:07 AM מצטרף לשאלה, כי ההיגיון אומר לי שאולי המשתמש אוהב להקליד רווח אחרי פסיק, וכן ירצה שנתייחס לקשת הזאת כי הרווח הוא לא בתוך השם של הצומת אלא בין איברים. לדוגמא: האם אני מתעלם מהרווחים ועובד כרגיל או עוצר ואומר קשת שגויה? Permalink Show parent Reply In reply to תמיר דניאל תשובה ל: רווח בקשת by רן רובינשטיין - Tuesday, 4 August 2020, 10:54 AM אני חושב שיש לך תשובה בהגדרת הפרוייקט, סעיף 2.4. Permalink Show parent Reply
In reply to תמיר דניאל תשובה ל: רווח בקשת by רן רובינשטיין - Tuesday, 4 August 2020, 10:54 AM אני חושב שיש לך תשובה בהגדרת הפרוייקט, סעיף 2.4. Permalink Show parent Reply