הסתרת תכנים

ניתן להסתיר תכנים באתר במספר דרכים:

א. הסתרת האתר כולו - מומלץ לתקופת זמן קצרה לטובת עדכוני תכנים. חשוב מאוד לזכור לבטל את ההסתרה בהקדם האפשרי על מנת לאפשר גישה לסטודנטים.

  • לצורך הסתרת האתר כולו היכנסו לתפריט "ניהול הקורס" (אייקון עם גלגלי שיניים בסרגל העליון) ואז ל"הגדרות".
  • בסעיף "זמינות" בחרו "הסתרה".
  • לביטול הפעולה היכנסו לאותו המקום ושנו חזרה ל"הצגה".

ב. הסתרת יחידת לימוד שלמה - מומלץ במצב שבו כל התכנים הממוקמים באותה יחידה אינם רלוונטיים כרגע, אך יהיו רלוונטיים במועד מאוחר יותר.

  • הפעילו עריכה ולחצו על "עריכה" בצד השמאלי של שם היחידה אותה מעוניינים להסתיר.
  • מתוך האפשרויות בחרו "הסתרה".
  • לביטול הפעולה היכנסו לאותו המקום ובחרו "הצגה".

ג. הסתרת פעילות או משאב בודד - מומלץ כאשר יש מספר מצומצם של משאבים אותם מעוניינים להסתיר.

  • הפעילו עריכה ולחצו על הקישור "עריכה" בצד השמאלי של שם המשאב אותו מעוניינים להסתיר.
  • מתוך האפשרויות בחרו "הסתרה".
  • לביטול הפעולה היכנסו לאותו המקום ובחרו "הצגה".

ד. הסתרה של משאבים או פעילויות רבים - מומלץ כאשר מעוניינים להסתיר קבצים ומשאבים רבים, אך לא את יחידות ההוראה.

  • הפעילו עריכה וסמנו V בתיבות הסימון של כל המשאבים אותם מעוניינים להסתיר.
  • מצאו את הבלוק "ניהול רכיבים כולל" (בסרגל הימני או בחלק הבלוקים הנפתח העליון של האתר) ובו לחצו על קישור ה"הסתרה".
  • לביטול הפעולה סמנו את המשאבים אותם תרצו לחשוף (באופן דומה לסימון לצורך הסתרה) ובמשבצת בחרו "הצגה".
  • שימו לב, בבלוק קיימת אפשרות לבחור את כל המשאבים הקיימים באתר או לבחור את כל המשאבים ביחידות הוראה מסוימות.
שינוי אחרון: 30/06/2018, 21:53